Message-in-the-Bottle-Rosso-di-Mazara-Limited-Edition-Paolo-Giacalone

Krevečių nektaras

Žinutė butelyje, atkeliaujanti tiesiai iš jūros, kad papasakotų žvejų istorijas. Pagal originalų receptą šiuolaikinėmis technologijomis pagamintas riboto leidimo kūrinys, išjudinsiantis skonio receptorius. Šio nektaro kūrėjo senelis Pietro ilgai bandė rasti tinkamą formulę pagardui iš dehidratuotų krevečių galvų pagaminti. “Ir dabar galiu jausti tą stiprų, visur prasiskverbiantį kvapą, sklindantį namuose, nors senelio, nuoširdaus ir tikro žmogaus, jau nebėra. Geriausias būdas jį pagerbti yra sukurti šį prabangų eliksyrą ir pasiūlyti jį jums.” Šiuolaikinių technologijų pagalba šviežiai sugautų krevečių galvos sušaldomos -50°C temperatūroje, ir įmantrių šaldymo-džiovinimo procesų dėka yra gaunamas 100 proc. grynumo produktas. Nektarą sudaro tik saulėgrąžų aliejus ir dehidratuotos raudonosios krevetės (Aristaeomorpha Foliacea), pagautos tinklais Viduržemio jūros centriniame baseine, Jonijos jūroje. Sudėtyje yra antioksidanto vitamino E. 100ml. Iš Italijos.