cardamaro

Cardamaro 17°

Cardamaro – tai vienintelis amaro iš daržovinio artišoko – ūsninio augalo, augančio Nizza Monferrato. Daržovinis artišokas yra esminis tradicinės Pjemonto virtuvės ingredientas, saugomas Slow Food prezidiumo. Cardamaro slaptame recepte yra karčiojo šventadagio, margainio ir artišoko lapų. Jų derinį papildo skiautėtojo vaistro, kadagio, gencijono šaknies, uogų, gvazdikėlių, saldymeždio šaknies, kardamono, citrinos žievės ir mairūno infuzija. Dėl skirtingų ekstraktų mišinio ir ilgo brandinimo šio amaro kvapas yra stiprus ir kompleksiškas. Ryškios daržovinio artišoko, gencijono, šalavijo, saldymedžio natos, džiovintų vaisių, vynuogių ir imbiero užuominos. Ryškus ir kompleksiškas poskonis išlieka ilgai, jame gyvos pikantiškos žolelių natos ir lengvos tabako užuominos. 750ml. Iš Italijos.